• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Moederkring ‘Geloof en Opvoeding’

Sta je met de handen in het haar met een opvoedingsprobleem? Of vraag je je af wat je je kinderen mee wilt geven? Je kunt je moeder bellen… Of vraag het aan degenen die tegen dezelfde vragen aan lopen! Elke laatste donderdag van de maand van 20:00-22:00 komt er een groep van moeders bij elkaar uit alle kerken binnen de streekgemeente 'Tussen Lek en Linge" met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. We zijn inmiddels een gezellige groep van 15 moeders, waarbij in de praktijk blijkt dat er gemiddeld 10 aanwezig zijn. We zijn serieus bezig, maar lachen ook heel wat af. De groep is open, dus we staan altijd open voor nieuwe 'leden'. Wees welkom!

Op donderdag 29 september a.s. van 20.00 u - 22.00 u is de eerste avond van het seizoen. We zijn dan te gast bij Mieke de Borst, Maximiliaan van Egmondstraat 6 in Buren.

We vullen onze avonden met het bespreken van (geloofs)-opvoedingsboeken, we organiseren workshops, kijken een film, discussiëren over actualiteiten aangaande opvoeding aan de hand van krantenartikelen, filmpjes op YouTube etc. We sluiten het jaar altijd af met een heerlijke High Tea bij één van de moeders thuis of met een BBQ op een rustieke locatie in de buurt, samen met onze kinderen.

Schroom niet, weet je welkom, dus kom gerust een keer een kijkje nemen om de sfeer te proeven!

Data: donderdag 29 september 2016, en daarna elke laatste donderdagavond van de maand t/m eind juni, begin juli 2017

Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Plaats: Variërend bij diverse moeders aan huis, 1e keer bij Mieke de Borst
Contact: Mieke de Borst: 0344 - 744016, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.