• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Paastijd 


Bijzondere periode in een bijzondere tijd

De Pasen van 2020 zal voor altijd verbonden zijn met het Corona-virus. De tijd van inkeer en bezinning heeft er dit jaar een paar lagen bij gekregen. Toch vieren we Pasen en leven we naar dat feest toe. Dat doen we als gemeente en als gemeenteleden. 

Op zondagochtenden is de kerk open voor hen die behoefte hebben aan rust of inkeer, misschien willen bidden of een kaarsje aan willen steken. Of gewoon even op gepaste afstand even willen praten. 

Wat ook wordt gedaan is, zijn de kerkdiensten. Deze zijn via de voorpagina van deze site te vinden. Klik maar op het logo van de streekgemeente om deze pagina te openen. 

In de beide Avezathen zijn in de week voor Palmpasen aan kinderen een Palmpaas-pakket rondgebracht. Hier kunnen de kinderen zelf (of met hulp van papa en mama) mee aan de slag. Het leukste was eigenlijk wel om de Palmpaasstok te versieren met allerlei lekkers. Hieronder zijn een aantal foto's van de deelnemers te vinden. Overigens is het 'slopen' van de stok veeeeel lekkerder dan het maken! 

Fijne Pasen iedereen! 

Palmpasen

Palmpasen

Palmpasen

Palmpasen

Palmpasen

Palmpasen

Palmpasen

Palmpasen

Palmpasen