• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

5e Torentocht

eerste lustrum

 

Zaterdag 29 september start al weer de 5e editie van de Torentocht, een eendaags wandelevenement.
De tocht verbindt de vijf torens van het Oranjestadje Buren en de dorpen Erichem, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath en Zoelen.

 

De Torentocht is een recreatieve tocht. De wandelaar kan bij elke deelnemende kerk uit verschillende routes kiezen en bepaalt zo zelf zijn afstand. De routes gaan merendeels over verharde wegen en gedeeltelijk over particulier terrein: door verschillende boomgaarden, langs en door Betuws Wijndomein, over landgoed Zoelen en landgoed Thedingsweert. Het fruit geeft extra kleur aan deze unieke wandeltocht!

 

De start vanaf 8.30 u. bij de kerk in Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Erichem, Buren en Zoelen. Inschrijfkosten vanaf 13 jaar €5,- p.p.
Elke wandelaar ontvangt bij inschrijving een leuke attentie.
In elke kerk is er gelegenheid om even te rusten en iets te eten en te drinken.
Door mee te lopen draagt de wandelaar bij aan het behoud van de vijf monumentale kerken.

 

Organisatie en informatie
De Torentocht wordt georganiseerd onder auspiciën van Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) in samenwerking met de Protestantse Gemeente. Erichem, Kerk- en Kapel-Avezaath en Zoelen, en de Plaatselijke Commissies SOGK van Buren en Kerk-Avezaath. De Torentocht maakt deel uit van het landelijk wandelprogramma van de KWBN.

 

Meer Informatie: facebookpagina Wandelevenement Torentocht

www.wandel.nl  Tel. 0344 681663/0618441265 e. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.