• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Nieuwsberichten


Nieuws en meer 

Avezaath´s Allerlei zaterdag 10 juni jl

Mede dankzij de inzet van vele vrijwillgers heeft de rommelmarkt dit jaar een record opbrengst van maar liefst € 12.518,70! Lees meer hierover in de bedankbrief.

 

Exposities in Kapel-Avezaath, Agatha Capel

In het weekend van zaterdag 17, zondag 18 en op zaterdag 24 en zondag 25 juni exposeert Ben van Mameren (schilderijen uit verzameling) met Arthur Cornelissen (metaal plastieken) en Wil Koning-vd Bergh (schilderijen) in de Agatha Capel. De expositeie is te bezoeken van 13:00 uur tot 17:00 uur.

 

Exposities en concerten in Kerk-Avezaath, St. Lambertuskerk

Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli is er een expositie van Alex Olzheim.

Van vrijdag 4 t/m zondag 6 augustus bent u van harte welkom om naar naar werk van Dick Grendel te komen kijken.

 

Torentocht zaterdag 30 september

Zaterdag 30 september start de 4e editie van de Torentocht, een eendaags wandelevenement. De tocht verbindt de vijf torens van Buren, Erichem, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath en Zoelen. Voor details zie affiche.

 

 

Agenda Agatha Capel; Wat er zoal te doen is in de Agatha Capel is te zien in de agenda. Deze is te vinden door in de linkerkolom te klikken op 'kerkgebouwen' en vervolgens op 'Agatha Capel informatie'.

Zondagsdiensten, bijeenkomsten en meer. Onder 'zondagsdiensten' staat ook een overzicht van bijieenkomsten die plaats vinden. Kijk er eens naar, want misschien staat er ook voor u iets bij.

 

Onder nieuwsberichten staan de laatste uitgaven van:

De Kerk Roept, onderdeel Kerk- en Kapel-Avezaath; verschijnt 2-wekelijks

De Avezaathse Nieuwsbrief In en Om Kerk- en Kapel; verschijnt 2x in het voorjaar.

Het Avezaathse kerkboekje In en Om Kerk- en Kapel; wordt 2x in het najaar, begin september en half december, huis aan huis bezorgt. De kopij voor het september boekje uiterlijk vrijdag 25 augustus mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Uiterste kopij inleverdatum voor het december boekje is vrijdag 24 november.