• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Nieuwsberichten


Nieuws en meer 

Palmpasen, zondag 9 april 2017

Avezaaths Allerlei zaterdag 10 juni 2017 Kerk-Avezaath Lees alles over de rommelmarkt door op de link te klikken. Een gezellige markt met voor ieder wat wils. Niet alleen bezoekers, maar ook helpende handen zijn van harte welkom!

 

Exposities in Kapel-Avezaath, Agatha Capel

In het weekend van 17/18 en 24/25 juni exposeert Ben van Mameren met andere regionale kunstenaars in de Agatha Capel.

 

Exposities en concerten in Kerk-Avezaath, St. Lambertuskerk

Zaterdag 20 mei is er een concert van Flûtes à Lek. Zij viert 10 jaar samenspel samen met Bariton Hans Meek en organist Jonathan Kooman onder de titel Now is the Month of Maying.Voor meer informatie klik op deze link.

Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, is er tijdens de Lambertusmarkt een expositie van Adriaan Koolwijk. Deze expositie is ook op zaterdagmiddag 27 en zondagmiddag 28 mei te bezoeken.

Zaterdag 17 en zondag 18 juni exposeert Martine van Zwieten in de St. Lambertuskerk.

Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli is er een expositie van Alex Olzheim.

Van vrijdag 4 t/m zondag 6 augustus bent u van harte welkom om naar naar werk van Dick Grendel te komen kijken.

 

Agenda Agatha Capel; Wat er zoal te doen is in de Agatha Capel is te zien in de agenda. Deze is te vinden door in de linkerkolom te klikken op 'kerkgebouwen' en vervolgens op 'Agatha Capel informatie'.

Zondagsdiensten, bijeenkomsten en meer. Onder 'zondagsdiensten' staat ook een overzicht van bijieenkomsten die plaats vinden. Kijk er eens naar, want misschien staat er ook voor u iets bij.

 

Onder nieuwsberichten staan de laatste uitgaven van:

De Kerk Roept, onderdeel Kerk- en Kapel-Avezaath; verschijnt 2-wekelijks

De Avezaathse Nieuwsbrief In en Om Kerk- en Kapel; verschijnt 2x in het voorjaar.

Het Avezaathse kerkboekje In en Om Kerk- en Kapel; wordt 2x in het najaar, begin september en half december, huis aan huis bezorgt. De kopij voor het september boekje uiterlijk vrijdag 25 augustus mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Uiterste kopij inleverdatum voor het december boekje is vrijdag 24 november.