• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Nieuwsberichten


Nieuws en meer

Het kerkboekje van december 2019 is uit. U kunt deze lezen bij 'Kerkkrant In en Om'. Het begint traditiegetrouw met De Binnenkomer van ds. Everdien Hagen.

Streekdienst, eerste dienst in 2020

Ook een streekdienst, maar dan in Rijswijk. Voorganger is ds. Gea van der Velde. Na afloop is de Nieuwjaars begroeting.

Plaats: Rijswijk

Datum: zondagmorgen 5 januari 2020

Tijd: 10:00 uur

Voorganger: Ds. G. van der Velde

.

Samen eten in 2020

Stamppot buffet

Een mooie gelegenheid om, in de stilste maand van het jaar, dorpsgenoten te ontmoeten en bij te praten met oude bekenden. Dinsdag 4 februari nodigen wij u van harte uit voor het stamppot buffet in ‘Huize Poelzicht’ in Kapel-Avezaath. Wij ontvangen u daar om 11:00 uur.

Plaats: Kapel-Avezaath, ‘Huize Poelzicht’

Datum: dinsdag 4 februari 2020

Tijd: 11:00 uur

Eet u met ons mee? Meldt u dan vóór donderdag 30 januari aan bij: Netty Karsijns T: 0344 617454 M: 06-83207045

E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of Bert Heideveld T: 0344 682107 E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien..

De diaconie neemt een deel van de kosten voor haar rekening. Aan u vragen wij een eigen bijdrage van € 12,50 p.p.

U krijgt daarvoor een overheerlijk buffet, een consumptie en koffie of thee met een bonbon toe.

.

Uitnodiging voor een wereldmaaltijd

Wij nodigen jullie uit om – net als vorige jaren – samen met een kleurrijk gezelschap te genieten van een smakelijke vegetarische maaltijd, bereid door hobbykoks met zoveel mogelijk producten uit onze regio. Reserveer de datum vast!

Plaats: Kerk-Avezaath, St. Lambertuskerk

Datum: maandag 16 maart 2020

Tijd: van 18:00 tot ongeveer 20:00 uur

Meer info: Jacqueline Kat T: 0344 681500


.

Agenda Agatha Capel; Wat er zoal te doen is in de Agatha Capel is te zien in de agenda. Deze is te vinden door in de linkerkolom te klikken op 'kerkgebouwen' en vervolgens op 'Agatha Capel informatie'.

Sinds kort is het toegestaan om in de Agtha Capel een burgerlijk huwelijk te sluiten. Het kerkje is authentiek en door haar intimiteit en prachtige ligging hiervoor zeer geschikt. Voor het houden van de receptie, het diner en/of uw feest kunt u terecht bij het ernaast gelegen Restaurant Poelzicht. Meer over de verhuur staat bij 'Kerkgebouwen - Agatha Capel'.

In de Agatha Capel is het ook mogelijk om, op afspraak, een rondleiding te krijgen.Kosten per groep van 20 personen € 30,-- inclusief koffie of thee. Voor iedere persoon meer € 1,50 extra. Informatie en opgave bij mevrouw M. Vogelzang T: 0344 681362 E; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Zondagsdiensten, bijeenkomsten en meer. Onder 'zondagsdiensten' staat ook een overzicht van bijieenkomsten die plaats vinden. Kijk er eens naar, want misschien staat er ook voor u iets bij.

Onder nieuwsberichten staan de laatste uitgaven van:

De Kerk Roept, onderdeel Kerk- en Kapel-Avezaath; verschijnt 2-wekelijks

De Avezaathse Nieuwsbrief In en Om Kerk- en Kapel; verschijnt 2x in het voorjaar.

Het Avezaathse kerkboekje In en Om Kerk- en Kapel; wordt 2x in het najaar, begin september en half december, huis aan huis bezorgd.

Kopij voor de nieuwsbrief van maart 2020 a.u.b. voor vrijdag 6 maart mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.