• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Onze vrienden


Kijk ook eens op de volgende websites:

www.oudegeldersekerken.nl is de website van de Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK). Deze zet zich al bijna 40 jaar in om monumentale kerken te behouden voor de toekomst. Zo ook de St. Lambertuskerk in Kerk-Avezaath.

www.kerklocaties.nl is een site waarop u informatie over heel veel Nederlandse kerken kunt vinden.

www.betuwsejeugdkampen.nl is de website van de Stichting Betuwse Jeugd Kampen (BJK). Deze organiseert al meer dan 50 jaar zomerkampen  voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

www.reliwiki.nl is een Nederlandse database over religieuze gebouwen.

www.kerkliedwiki.nl is een online encyclopedie met achtergrondinformatie over kerkliederen.

www.zingentussenlekenlinge.nl is de website van een groep enthousiaste zangers en zangeressen uit allerlei protestantse gemeentes in de Betuwe. Ze zingen in verschillende kerken in de Betuwe met een ruim kerkelijk repertoire. Kijk eens op de site!

www.hetvakantiebureau.nl is de website waarop u vakanties voor senioren en voor mensen die in het dagelijks leven zorg nodig hebben kunt vinden. Het zijn vakanties met zorg en aandacht in een gastvrije omgeving. Vakantie vieren kan zelfs op een boot.

www.gasterijindeboomgaard.nl geeft u informatie over een kleinschalig gastenverblijf voor mensen die even op adem willen komen, tijdens en/of na een intensieve tijd. Daarnaast is de gasterij ook toegankelijk voor mensen die al langere tijd leven van een uitkering en/of te maken hebben met structureel hoge ziektekosten.

 

 

 

 

 

 

Eindelijk kunnen we de uitslagen van de LiedboekChallenge bekend maken. Het heeft even geduurd, maar nu dan toch echt helemaal afgerond. Veel dank voor jullie geduld. Maar we hebben dan nu ook wel heel mooi nieuws voor jullie: jullie inzending is in de prijzen gevallen!

De inzendingen met elkaar vergelijken en beoordelen was natuurlijk onbegonnen werk, maar dat wisten we van tevoren. Daarom zijn er evenveel prijswinnaars als categorieën. Iedere inzender heeft namelijk op een bepaald punt klasse laten zien en dat was wat we met de LiedboekChallenge hoopten uit te dagen. Dat is gelukt!

De filmpjes zullen een plek krijgen op de Kerkliedwiki bij de betreffende liederen (zie www.kerkliedwiki.nl) als luistervoorbeeld.

 

Wie waren de juryleden?

De jury werd gevormd door Geertien Morsink (bestuur ISK), Erik Idema (uitgeverij Kwintessens/NZV) en Wout van Andel (organist Grote Kerk Apeldoorn, redacteur koor- en begeleidingsbundel)