• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Kerk Roept

Kerkdiensten:
Zondag 26 september Kapel-Avezaath ds. E. Hagen
Diaconie KIA vredesweek
Zondag 3 oktober Kerk-Avezaath ds. E. Hagen
Diaconie Zonnebloem Tiel (plaatselijk)

Op het moment van schrijven van de Kerk Roept weten we niet of de 1,5 meter maatregel nog geldt. Zolang dit zo is, is het voor de Agatha-Capel zinvol om aan te melden. Dit kan bij Greet Visser. 0344-681582 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Voor mensen die zich aangemeld hebben is er zeker plek, voor wie zich niet aangemeld hebben misschien niet.
Doopdienst 3 oktober Kerk-Avezaath
Hoera! We mogen weer dopen. Julie Sophie Francoise van Aarsen is geboren en zal op 3 oktober gedoopt worden. De andere kinderen en hun ouders nodigen we bij deze van harte uit bij deze dienst aanwezig te zijn. Behalve bij de doop kunnen de kinderen ook bij de zondagschool zijn. Ik verheug me er op.
Als er nog andere ouders zijn die hun kind willen laten dopen, die zondag of op een ander moment, laat het me weten: ds Everdien Hagen, 0344-681500 of 06-57569564 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Verantwoording:
1 sept, via ds Hagen, 50 euro, via Janny van Dee, 10 euro, 2 sept. via Truus van Galen 10 euro, 7 sept via ds Hagen, 10 euro 8 sept. via Riet van Buren 5 euro, 12 sept. via Greet Visser 20 euro, 13 sept. via Riet van Buren 10 euro, 14 sept. via Riet van Buren 10 euro; al deze gaven bestemd voor het kerkenwerk en 13 sept. via Riet van Buren 100 euro voor Dankstond voor gewas en arbeid. Hartelijk dank voor al deze gaven.

Bloemen:
5 sept. van Kraats, 12 sept. Jan van Baaren, mw. v. Kalkeren – van Valburg, mw. v. Zandwijk – van Arnhem en met felicitatie voor fam. de Morée – v.d. Berg die 40 jaar getrouwd zijn.
Jarigen (75+):
22 sept. Mw. G.C. Lems – Kazen, 26 sept. Mw. Spies – Straver, 27 sept. Dhr. Verhoeks, 2 okt. dhr. P. Muijen, 3 okt. Mw. Vlieger (Tiel)
Bijbel-lees-kring 2020-2021: start 11 oktober

Vorig jaar is er door corona niet veel van gekomen. Maar ik heb al van verschillende mensen de vraag gehad: de bijbelleeskring gaat toch wel door?
Daarom hoop ik dat het dit jaar wel lukt.
Samen de bijbel lezen. In gesprek met de bijbel en met elkaar.
De bijbel gaat open. We lezen hardop. Dan is er ruimte voor associaties, vragen, informatie, inzicht, gesprek en gebed. Zo komen we met elkaar in gesprek over ons dagelijks leven in het licht van de bijbel. Dit jaar nodig ik vooral ook jongere mensen uit om mee te doen. Het is een kring waarin leeftijd geen rol speelt, alleen de interesse en het vertrouwen dat de bijbelse boodschap licht kan werpen op ons leven nu. Juist een mix van leeftijden en levensomstandigheden lijkt mij verrijkend.

Plaats: Consistorie St. Lambertuskerk Kerk-Avezaath

Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Leiding en aanmelding: ds. Everdien Hagen , 0344-681500 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Lampje:
Ik zal er zijn
door dikke en door dunne dagen
als er veel of weinig valt te klagen
als je zit met duizendéén of honderd vragen
bij briesjes en bij stormwindvlagen
help ik jou je lastige of leuke leven dragen
je pretjes en je pijn
Ik zal er zijn
- God -

Met hartelijke groeten, mede namens dominee Hagen en de kerkenraad.
Annie van Dijk, T 0344-615077, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Ds. E. Hagen, Dorpsstraat 11, 4012 BE Kerk-Avezaath, T 0344-681500, e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
internet: www.kerkenkapel.nl