• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Zondagsdiensten, bijeenkomsten en meer


Kerk-Avezaath, St. Lambertuskerk, Daver 15, 4012 BA

Kapel-Avezaath, Agatha Capel, Zoelensestraat 2, 4013 CR

Het is bijna kerst. De kerkdiensten staan al in de grondverf. Net als alle bedrijven, organisaties, winkels, ondernemers en zoveel anderen moeten we onze plannen bijstellen. Het is een moeilijke keuze. We mogen wel met 30 mensen bij elkaar blijven komen. Maar willen we dat ook, als er zoveel op slot gaat?
Ja, dat willen we natuurlijk graag. Bidden, het kerstevangelie horen, danken, samen komen, al is het met een kleine groep.
Maar nee, we doen het niet. We willen liever verbonden zijn met ieder die nu moet inleveren en inschikken en proberen op een andere manier aanwezig te zijn. In deze extra nieuwsbrief leest u hoe we dat willen doen.

Internet,,We gaan de kerstmorgendienst opnemen en uitzenden. Kerstmorgen kunt u de dienst uit de St. Lambertuskerk bekijken en beluisteren. Op de gewone tijd of al op kerstavond, of later. Via www.kerkenkapel.nl, geloofsgemeenschap, en dan naar preken. Daar zetten we ook iets op voor de kinderen nu het kinderkerstfeest niet door gaat.

Kerk open Alles gaat op slot, maar de kerkdeuren blijven open. Loop even binnen. Er is kerstmuziek om naar te luisteren, je kunt een kaarsje aansteken, even bidden, tot rust komen in alle onrust. We volgen de regels van het RIVM. U bent welkom in de Agatha Capel in Kapel-Avezaath op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 december van 19:00 tot 20:30 uur en donderdag 31 december van 16:00 tot 17:30 uur om het jaar af te sluiten.

En na kerst?.Tot en met zondag 17 januari kunt u alle kerkdiensten volgen via www.tussenlekenlinge.nl of via www.kerkdienstgemist.nl. Zoek voor de streekgemeente dan naar Ravenswaaij of Zoelen..