• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
E-mail Afdrukken PDF

Kerk en Kapel; Zondagsdiensten, bijeenkomsten en meer


Kerkdiensten anders

De komende weken zullen de kerkdiensten vanuit Buren of Zoelen worden uitgezonden. U kunt deze diensten beluisteren via..kerkdienstgemist.nl. De gewone diensten starten om 10.00 uur. Op de dag van uitzending wordt op de hoofdpagina van deze website een directe link naar de dienst geplaatst.

Het rooster is gemaakt tot juni..en we hopen en bidden dat het rooster van diensten op afstand niet nog verder hoeft te worden ingevuld. Zie de hoofdpagina voor het meest recente overzicht. Daarin staat ook de toegevoegde link naar de dienst of het gebed.

Zondag 5 april Buren ds. G. van der Velde . .
Vrijdag 10 april (19.00 uur) Zoelen J. de Koster, pastor Goede Vrijdag .
Zondag 12 april Buren ds. M. de Mik Eerste Paasdag .
Zondag 19 april Zoelen ds. E. Hagen . .
Zondag 26 april Buren ds. L.C. de Borst . .
Zondag 3 mei Zoelen ds. G. van der Velde . .
Zondag 10 mei Buren J. de Koster, pastor . .
Zondag 17 mei Zoelen ds. M. de Mik . .
Donderdag 21 mei Buren ds. L.C. de Borst Hemelvaartsdag .
Zondag 24 mei Zoelen ds. E. Hagen Weeszondag .
Zondag 31 mei Buren ds. G. van der Velde Eerste Pinksterdag .

 

KerkOpen

 

Kerk als huis van gebed wel open:

We willen graag de kerk als huis van gebed wel open houden. We houden ons daarbij aan de regels van het RIVM. Wie wil kan binnenlopen om een kaarsje te branden, tot innerlijke rust te komen, te bidden. We leggen gebedsteksten klaar voor wie dat wil. De Paaskaars brandt. Zo is er ruimte om ons leven nu te bezien in het licht van de God van tijd en eeuwigheid.

Zondag 5 april: .Kapel-Avezaath, tussen 10.00- 11.30 uur

Zondag 12 april: Kerk-Avezaath, tussen 10.00- 11.30 uur, Paasmorgen

Zondag 19 april: Kapel-Avezaath, tussen 10.00- 11.30 uur

Zondag 26 april: Kerk-Avezaath, tussen 10.00- 11.30 uur

.

Koppelingen naar diensten en gebeden

Op de HOOFDPAGINA van deze website is een lijst opgenomen met de rechtstreekse koppelingen naar de verschillende diensten en gebeden die in de streek beschikbaar gemaakt zijn. Let op: pas heel kort voor de dienst wordt de link naar Kerkdienstgemist hierop gezet.

.

Pastoraat wordt bel-pastoraat:

De telefoon heeft veel werk deze dagen. Nu het ons afgeraden wordt elkaar te bezoeken om besmetting met het coronavirus te voorkomen, gaat het pastoraat gewoon door: een luisterend oor via de telefoon doet ook goed. Ook de ouderlingen en bezoekmedewerkers bellen extra. Natuurlijk ben ik bereid om ook op bezoek te komen. Maar de meeste mensen hebben dat nu liever niet. Als het echt nodig is om de nabijheid van de Eeuwige ook door mijn nabijheid te laten ervaren, wees dan niet terughoudend om dit met mij te overleggen. (0344 681500)

.

Hulp-en dienstverlening:

Als er praktische vragen zijn, boodschappen doen of iets anders, laat het dan ook weten. In onze beide dorpen zijn jongere mensen graag bereid om iets voor een ander te doen. Dus mocht U in vrijwillige of opgelegde quarantaine zitten en hulp nodig hebben: laat het ons weten. Dat kan bij de familie Schelling: 0344-684580 (Kerk-Avezaath) of bij familie van de Pol 0344-662073 (Kapel-Avezaath)

.

Kerk-Avezaath, St. Lambertuskerk, Daver 15, 4012 BA

Kapel-Avezaath, Agatha Capel, Zoelensestraat 2, 4013 CR

.